top of page
FIETS VERZEKEREN

Helaas is schade of diefstal van uw fiets niet altijd te voorkomen. In dat geval wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met een fietsverzekering . Zij zorgen samen met Re-cycle dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent. Zo verzekert u zich  van onbezorgd fietsplezier.

Met een fietsverzekering verzekert u uw nieuwe of gebruikte fiets. Ook accessoires zijn eenvoudig mee te verzekeren en uw fiets is wereldwijd verzekerd. Uw nieuwe fiets verzekert u rechtstreeks via onze partner uw fietsspecialist Re-cycle.

De maximale looptijd van onze verzekeringen is 5 jaar. Als u de verzekering voor het eind van de looptijd stop zet, krijgt u altijd de te veel betaalde premie van de verzekering terug!

IS UW FIETS DUURDER DAN € 3.500?

Om de kans op diefstal te verkleinen is bij een fiets die duurder is dan € 3.500 het gebruik van een tweede slotverplicht.
Dit geldt voor alle fietsen, behalve racefietsen en mountainbikes.

Dit tweede slot moet een door de verzekering geaccepteerd slot zijn ART2. Denkt u hierbij aan een vouw- of kettingslot. Zo werken we samen om de kans op diefstal te verkleinen!

bottom of page